Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bill üzenete a MuchMusic.com-on

2008.04.02

Egy újdonság Bill Kaulitz-tól a Tokio Hotelből

Hűha, a MuchMusic.com megkapta ezt a *nagyon* különleges üzenetet Bill Kaulitztól a Tokio Hotel-ből, aki épp most magyarázza meg a legújabb eseményeket, hogy mi okozta az elhalasztott turnét! Olvassatok frisset Billtől!

Hi,itt Bill a Tokio Hotel-ből!

Éppen "Hi"-t akartam mondani a kanadai rajongóinknak -manapság minden kicsit kaotikus, mióta engem vasárnap meg kellett műteni, hogy vissza kapjam a hangomat. Szerencsére minden jól ment eddig... mekkora egy megkönnyebbülés! Nem engedik meg, hogy beszéljek a következő tíz napon és azután el kell kezdenem megint edzeni a hangomat.

Ez határozottan egy kemény idő de annyira sok támogatást kapok mindenkitől a másik három bandatag rendszeresen eljön hogy ellenőrizzen engem. Tom különösen itt van nekem... gyakorlatilag 24/7.

Éppen el akartam mondani nektek, hogy tudjátok, én igazán sajnálom, hogy el kellett halasztanunk a kanadai koncertdátumainkat, de megigérem, hogy megpróbálunk amint lehet lépést tartani. Érezzétek jól magatokat és remélem, hogy hamarosan látlak titeket mind!!! Oh igen mindenkinek köszönhetően, múlt kedden kiadták Kanadában a vadonatúj albumunkat, a Scream-et - bámulatos, a VALAHA legjobb rajongók vagytok! Vigyázzatok magatokra!

- Bill

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

tokio hotel bill kaulitz

(farkas kinga , 2010.07.04 23:49)

hello hogy vagy mit csinálsz az elmult napokban seretnék sok sikert kiváni a továbbiakban legyél te a poprock király szeretlek