Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bill üzenete a tokiohotel.de-n

2008.04.05

Hi, Bill vagyok a Tokio Hotelből!
Sajnos most még nem beszélhetek, de az irásban senki sem akadályozhat meg....ezért gondoltam hogy ide a TokioHotel.de-re irok pár sort.
Mint ahogy a legtöbben már bizonyára hallotatok róla, a műtétem jól ment, el tudjátok képzelni milyen óriási kő esett le a szivemről. Persze azt, hogy a hangom 10 nap hallgatás szünet után hogyan fog csengeni nemtudom, az orvosok meg vannak róla győződve, hogy minden rendben lesz - ez természetesen jó, csak még nem teljesen biztos. Bizom benne, hogy a hangon olyan lesz mint ezelőtt volt.
Biztosan el tudjátok képzelni, milyen állatira várom már azt a napot, amikor újra szabad beszélnem...ez egyszerűen és egy kinzás hogy egész nap tartanom kell a számat és ráadásul ezt teljes 10 napig! Nagyszerű, hogy ezalatt az idő alatt sem unatkozom ;-) Gustav & Georg rendszeresen meglátogatnak és Tom pedig mindig mellettem van.
Köszönöm minden jókivánságotokat, amit az internetre felraktatok. Alig tudom elhinni, hogy ilyen sok ember aggódik miattam és én valószinűleg hónapokig tudnám olvasni a jókivánságaitokat, mégse érnék a végére. Egy óriási köszönömszépen szeretnék mondani a gigantikus támogatásért - egyszerűen óriásiak vagytok...a legjobb rajongók, akiket az ember csak kivánhat!!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Pálmonostora Táncsics Miháj utca 8

(Gergely Ibolya, 2011.11.15 14:26)

Nekem nagyon teccik ahogy Bill énekel.

Bill kauliz

(Mark, 2009.02.09 13:50)

ich bin mark und ich bin ein sehr groses fan fon dir

tomkaulitz@citromail.hu

(tomcica, 2008.12.11 08:55)

képzejétek azt beszélik hogy a tokiohotel 2009.02.13.án budapesten koncertet ad. a koncert naptárjukban is benne van!

levelezés

(Zizz, 2008.09.22 17:57)

Azt nem tudjátok h esetleg hogyan lehetne a srácokkal kapcs.-ba kerülni? már nemszoszerintXD az ugyis lehetetlen.tehát személyes e-mail ieneket nem lehet tudni?vagy a tokiohotel.de-n hova lehet irni nekik?nem találom megXD:$
lécci irjon aki tud segiteni:/

msn: puszedly14@hotmail.com

(sziszy, 2008.05.05 12:48)

imádom őt!egyszerűen olyan édes!!!!!!!!!!!!!már jól van!és mindig szorítottam neki!
csak lenne Budapesten koncert!!!!!!!!!!2008 ban!