Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Buzznet.com interjú + a forditása

2008.02.07

Ha még nem láttad a vidit akkor katt ide:
http://www.buzznet.com/video/featured/play/2484771/tokio-hotels-personal-message-to-buzznet

És itt a forditás:

Az első észak-amerikai koncerteket megerősitették - milyen érzés ez egy együttesnek?
Bill:
Az, hogy az első koncertjeinket megerősitették az Államokban hatalmas eredmény! Minden alkalommal hatalmas lépés mikor egy új országba lépünk be. Voltunk már az Államokban egyszer és csodálatos idő volt városnézésre. De visszatérünk fellépni és ez az, amit igazán akarunk - élő fellépéseket adni és először találkozni az amerikai rajongóinkkal...Biztos vagyok benne hogy nagyszerű lesz!

...Valami az amerikai rajongókról?
Bill:
Úgy tűnik, hogy néhány észak-amerikai van már, aki érdeklődik irántunk. Mikor böngésztünk a neten és olyan oldalakat néztünk, mint a Buzznet.com, láttunk nagyon sok hozzászólást izgatott rajongóktól, akik oda vannak a zenénkért, és látni akarnak minket fellépni. Ez a fő indok, hogy miért megyünk...meg akarjuk osztani az élő fellépéseinket velük. Ennél többet nem tudunk mondani róluk, de a fellépések után, többet is mesélünk nektek róluk. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy élőben léphetünk fel Észak-Amerikában és találkozhatunk a rajongóinkkal!!!

Volt már valaha szállodai buli a fellépéseitek után?
Bill:
Be kell vallanom, a turnén a bulizós életünk kicsit unalmas, mert az energiánkat, a fellépésekre akarjuk tartogatni. De eltekintve ettől imádunk bulizni!
Tom: Mindig nagy bulik vannak Georg lakásán...
Georg: ...vagy a hotel szobámban!

Mi érdekel titeket leginkább Észak-Amerikáról?
Bill:
Nagyon kiváncsiak vagyunk a külföldi zenei éltre. Részletesen szeretnénk erről mindent megtudni. Szóval nagyon sok nagyszerű fellépő jön az Államokból.
Tom:...de azért annál több van. A városok csodálatosak...
Georg:...és a paloták gyönyörűek...
Georg és Tom:
mint a playboy palota, csak hogy egyet példaként emlitsünk!

Mit tudnátok még mondani...?
Bill:
Szeretnénk egy hatalmas "köszi"-t kiáltani az összes rajongónknak...különösen azoknak akik itt vannak a Buzznet.com-on. Figyeljük a hozzászólásokat időnként és fantasztikus az a hatlamas támogatás amit kapunk!
Reméljük hogy látunk benneteket srácok a fellépéseinken és izgatottak vagyunk, hogy Észak-Amerikába látogatunk és élőben lépünk fel nektek!

Forrás: http://gportal.hu/portal/t-h-b-t/
Köszi szépen :)