Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tokio Hotel TV [Episode 20] LA Part 2

2008.04.07

Bill: Jay-Z éppen megérkezett és nézni fogja a koncertünket...én most ideges vagyok! 
Tom: Ragyogónak tűnök - ez a legfontosabb dolog ;-) 
TH személyzet: Rendben, felmegyek. Emlékezzetek, nektek ma meg kell ráznotok a házat - ennek a klubnak lángra kell kapnia. Srácok, megfogjátok tudni csinálni - ez lesz AZ év koncertje!!!
TH biztonsági őr: Szokásosan a színpadra foglak kísérni titeket, oda fogtok sétálni a helyetekre, be fogjátok kapcsolni magatokat, azután meggyőződünk róla, hogy minden jól van beállitva. Azután a fénykonzolba megyek. Amint a világitás kék lesz, minden készen áll. Gustav számol utána az első akkordokat eljátsszátok, a függöny ki fog nyílni és az a végszavad hogy megrázzuk a házat.
Tom: Georg éppen azt mondta, hogy nem fog semennyit tévedni ma!
Georg: Csak azt mondtam, hogy Bill nem fog elrontani egy hangot sem ma. Nézz Billre - teljesen nyugodt!
Bill: Nem igaz - én nagyon ideges vagyok...

Los Angeles-ben a repülőtéren
Bill: Itt vagyunk a L.A.-i repülőtéren, most arra várunk, hogy a poggyászunk ellenőrizzék és elindulhassunk New York-ba. Tegnap éjszaka későig elmaradtunk... először vacsoráztunk, majd találkoztunk emberekkel a lemezcégtől... és ráadásul Jay-Z-vel és Nicole Scherzinger-rel is voltunk! Ez egy döbbenetes éjszaka volt - az egyetlen probléma, hogy nem tudtuk kipihenni magunkat, úgyhogy fáradtak vagyunk! De úgy vélem, hogy a repülőn fogunk egyet aludni :-)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.